Du er landet på Støbejernspande.dk, det helt rigtige sted at finde Dangrill grillpande. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Dangrill grillpande tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Dangrill Grillpande m/ Aftageligt Håndtag

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Dangrill Grillpande m/ Aftageligt Håndtag” fås til 127,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Til de helt små elementer på grillen såsom rejer, muslinger eller skårede grøntsager er det ikke altid sagen med en grillrist.
Med denne perforerede grillpande fra Dangrill kan du både sørge for, at dine atlanterhavsrejer ikke ender hos grillens kul og ti…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Dangrill Flex grillpande

Sidste produkt på vores liste er Dangrill Flex grillpande som vi har fundet til 299,95 hos Davidsenshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Gourmet tilberedninger på terrassen med Dangrill Flex grillpande Dangrill Flex grillpande er til dig, der ønsker at tilberede lækre og spændende måltider.
Du kan med fordel anvende grillpanden til tilberedninger, der ellers ville være udfordrende at grill…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

Dyreste Dangrill Grillpande på listen er Dangrill Flex grillpande fra Davidsenshop.dk med en pris på 299.95. Billigste udvalgte Grillpande er Dangrill Grillpande m/ Aftageligt Håndtag som du kan købe for 127.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 172.95 kr.
Ovenstående Dangrill Grillpande data og priser er hentet fra 2 butikker (KitchenOne.dk, Davidsenshop.dk). Alle Dangrill Grillpande tilbud er opdateret i dag 01-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Grillpande guides:

Fandt du ikke det rigtige Grillpande blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Grillpande: