Du er landet på Støbejernspande.dk, det helt rigtige sted at finde Demeyere paellapande. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Demeyere paellapande tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Demeyere Paellapande

Sidste produkt på vores liste er Demeyere Paellapande som vi har fundet til 1368,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne paellapande fra Demeyere har en diameter på 46cm og en kapacitet på 14 liter – den rummer altså enormt meget mad og egner sig derfor perfekt til den spanske “paella”.
Panden er designet med mat finish og pynter fint på middagsbordet.
Bunden er desig…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Demeyere Paellapande på listen er Demeyere Paellapande fra KitchenOne.dk med en pris på 1368.00. Billigste udvalgte Paellapande er Demeyere Paellapande som du kan købe for 1368.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Demeyere Paellapande data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Demeyere Paellapande tilbud er opdateret i dag 01-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Paellapande guides:

Fandt du ikke det rigtige Paellapande blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Paellapande: