Du er landet på Støbejernspande.dk, det helt rigtige sted at finde KitchenAid sauterpande. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle KitchenAid sauterpande tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: KitchenAid Cookware Collection sauterpande m/låg

Sidste produkt på vores liste er KitchenAid Cookware Collection sauterpande m/låg som vi har fundet til 900,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Lav spændende retter med sauterpanden fra KitchenAid, der også kommer med et praktisk låg.
Panden er kompatibel med alle typer komfurer, inkl. induktion.
Det ergonomiske håndtag forbliver afkølet under madlavningen, så du ikke brænder fingrene.
Traktørpan…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste KitchenAid Sauterpande på listen er KitchenAid Cookware Collection sauterpande m/låg fra KitchenOne.dk med en pris på 900.00. Billigste udvalgte Sauterpande er KitchenAid Cookware Collection sauterpande m/låg som du kan købe for 900.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående KitchenAid Sauterpande data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle KitchenAid Sauterpande tilbud er opdateret i dag 01-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Sauterpande guides:

Fandt du ikke det rigtige Sauterpande blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Sauterpande: