Du er landet på Støbejernspande.dk, det helt rigtige sted at finde Satake sauterpande. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Satake sauterpande tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Satake Sautérpande med honeycomb-mønster

Sidste produkt på vores liste er Satake Sautérpande med honeycomb-mønster som vi har fundet til 408,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Nyd friheden til at lave mad helt uden hæmninger med Satakes hårdføre sautérpande med honeycomb-mønster.
Sautérpanden er fremstillet af støbejern med hele tre lags beskyttende emalje, og den tåler alt fra grill til brug af metalredskaber på stegefladen.
P…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Satake Sauterpande på listen er Satake Sautérpande med honeycomb-mønster fra KitchenOne.dk med en pris på 408.00. Billigste udvalgte Sauterpande er Satake Sautérpande med honeycomb-mønster som du kan købe for 408.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Satake Sauterpande data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Satake Sauterpande tilbud er opdateret i dag 01-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Sauterpande guides:

Fandt du ikke det rigtige Sauterpande blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Sauterpande: