Du er landet på Støbejernspande.dk, det helt rigtige sted at finde Scanpan stegepandesæt. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Scanpan stegepandesæt tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Scanpan CTX Stegepandesæt 28 cm + 20 cm

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Scanpan CTX Stegepandesæt 28 cm + 20 cm” fås til 1747,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Sæt fra Scanpan CTX-serien bestående af 1x stegepande 20 cm og 1x stegepande 28 cm, hvor den lille pande er perfekt til f.eks.
omelet, mens den store pande er god til stegning af grøntsager, kød osv.
CTX-serien, også kendt som Ceramic Titanium Extreme til…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Scanpan CTX stegepandesæt 28 + 24 cm

Anden anbefaling har vi fundet hos KitchenOne.dk, hvor du kan købe Scanpan CTX stegepandesæt 28 + 24 cm til kun 1249,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
I Scanpan CTX-serien finder du luksuriøse stegepander i et slankt, minimalistisk design.
CTX står for Ceramic Titanium Extreme, hvilket sækker over et teknologisk gennembrud, der muliggør en kombination af højkvalitets keramisk belægning og rustfrit stål….

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

3: Scanpan Pro IQ Stegepandesæt 28 cm + 20 cm

Sidste produkt på vores liste er Scanpan Pro IQ Stegepandesæt 28 cm + 20 cm som vi har fundet til 1699,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Det perfekte sæt til dig, der lige er flyttet hjemmefra eller til dig, der bare står og mangler nye, gode stegepander.
I sættet medfølger 1x stegepande med en diameter på 28 cm og 1x stegepande med en diameter på 20 cm. Begge pander er en del af Pro IQ-se…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Scanpan Stegepandesæt på listen er Scanpan CTX Stegepandesæt 28 cm + 20 cm fra KitchenOne.dk med en pris på 1747.00. Billigste udvalgte Stegepandesæt er Scanpan CTX stegepandesæt 28 + 24 cm som du kan købe for 1249.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 498 kr.
Ovenstående Scanpan Stegepandesæt data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Scanpan Stegepandesæt tilbud er opdateret i dag 30-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Stegepandesæt guides:

Fandt du ikke det rigtige Stegepandesæt blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Stegepandesæt: