Støbejernspande.dk » Alle guides » Wokpande » Scanpan Wokpande

Bedste Scanpan Wokpande: Se top 1

(opdateret marts 2023)

Du er landet på Støbejernspande.dk, det helt rigtige sted at finde Scanpan wokpander. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på Scanpan wokpander | ✅ Wokpande-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Detaljeret gennemgang af de 1 bedste Scanpan wokpander

Her kan du se hele vores liste over de bedste Scanpan wokpander som du kan finde lige nu.

De 1 udvalgte produkter på listen (klik for at gå til det enkelte produkt):

1: Scanpan Techniq wokpande, 30 cm.

Sidste produkt på vores liste er Scanpan Techniq wokpande, 30 cm. som vi har fundet til 1400,- hos KitchenOne.dk.

  • Wokpande på 30 cm
  • Ekstra bred bund på 16,4 cm
  • Non-stick-belægning, Stratanium+
  • Kan bruges på alle komfurtyper
  • Tåler ovnvarme på op til 260 grader

Scanpan Techniq wokpande, 30 cm er den perfekte wokpande til dig, der ønsker at tilberede lækre, asiatiske retter i dit eget køkken. Med dens ekstra store stegeflade på 30 cm kan du tilberede store portioner på én gang, og dens ekstra brede bund på 16,4 cm sikrer et godt varmeoptag og stabilitet på kogepladen.

TechnIQ-serien er udviklet i samarbejde med professionelle kokke, så der er tænkt over alle detaljer. Panden kan bruges på alle komfurtyper, inklusiv induktion, og tåler desuden ovnvarme på op til 260 grader.

Wokpanden er udstyret med en unik non-stick-belægning, Stratanium+, som gør det let at stege på panden og samtidig gør den let at rengøre. Belægningen sikrer også, at panden er optimal til fedtfattig tilberedning samt retter med meget væske.

Med Scanpan Techniq wokpande, 30 cm får du den ultimative wokpande, der er udviklet til at give dig den bedste madoplevelse. Panden har en flot og moderne finish og er en vigtig del af dit køkkenudstyr, hvis du elsker at lave mad fra det asiatiske køkken.

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Andre mærker af wokpander

På vores liste her har vi samlet de 1 bedste wokpander på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige wokpande til dine behov: