Du er landet på Støbejernspande.dk, det helt rigtige sted at finde Tefal sauterpande. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Tefal sauterpande tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Tefal Impact sauterpande, 24 cm

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Tefal Impact sauterpande, 24 cm” fås til 732,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Den smarte Impact-serie er lavet af genbrugsmaterialer med tanke på miljøet, samtidig med at du ikke skal gå på kompromis med kvaliteten.
Impact sauterpanden har en ekstra slidstærk anti-ridsbelægning i titanium, som holder op til seks gange længere end T…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Tefal Jamie Oliver Quick & Easy Sauterpande

Anden anbefaling har vi fundet hos Kai Berntsen ApS, hvor du kan købe Tefal Jamie Oliver Quick & Easy Sauterpande til kun 399,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Nyd hurtige og nemme retter! Silikonehåndtaget giver et behageligt og sikkert greb, og det bliver aldrig varmt, og Thermo-Signal™-teknologien angiver, hvornår panden har den perfekte stegetemperatur, så du ikke længere behøver at gætte….

Se hos Kai Berntsen ApS ❯❯

3: Tefal Ø16 cm – Sauterpande

  • Dagens pris: 387,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 499,-, nu kun 387,-.
    Du sparer 112 kr. / 22 %
  • Fundet hos Homeshop.dk
  • Mærke: Tefal
  • Størrelse: ø16

Sidste produkt på vores liste er Tefal Ø16 cm – Sauterpande som vi har fundet til 387,- hos Homeshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Tefal Ø16 cm – Sauterpande Kasserolle af høj kvalitet og holdbar Resource-familien er holdbar og slidstærk med en TitaniumPro non-stick-belægning af høj kvalitet og en udvendig non-stick-belægning, der giver nem madlavning og nem rengøring.
Til alle ty…

Se hos Homeshop.dk ❯❯

Dyreste Tefal Sauterpande på listen er Tefal Impact sauterpande, 24 cm fra KitchenOne.dk med en pris på 732.00. Billigste udvalgte Sauterpande er Tefal Ø16 cm – Sauterpande som du kan købe for 387.00 hos Homeshop.dk. Forskellen på de to priser er 345 kr.
Ovenstående Tefal Sauterpande data og priser er hentet fra 3 butikker (KitchenOne.dk, Kai Berntsen ApS, Homeshop.dk). Alle Tefal Sauterpande tilbud er opdateret i dag 30-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Sauterpande guides:

Fandt du ikke det rigtige Sauterpande blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Sauterpande: