Du er landet på Støbejernspande.dk, det helt rigtige sted at finde WMF sauterpande. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle WMF sauterpande tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: WMF Durado sauterpande 28 cm

Sidste produkt på vores liste er WMF Durado sauterpande 28 cm som vi har fundet til 527,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Med denne sauterpande fra WMF kan du lave de lækreste retter, såsom risotto, pasta osv.
uden at brænde maden på.
Panden er en del af Durado-serien og har et elegant ydre takket være det polerede Cromargan® rustfrie stål. Den keramiske CeraDur belægning…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste WMF Sauterpande på listen er WMF Durado sauterpande 28 cm fra KitchenOne.dk med en pris på 527.00. Billigste udvalgte Sauterpande er WMF Durado sauterpande 28 cm som du kan købe for 527.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående WMF Sauterpande data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle WMF Sauterpande tilbud er opdateret i dag 01-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Sauterpande guides:

Fandt du ikke det rigtige Sauterpande blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Sauterpande: