7 gaveideer til ham der elsker at gå i køkkenet

Når man skal på jagt efter en gave til en person, der har fødselsdag, eller som man bare gerne vil forkæle, så er det altid en ret smart ide at tage udgangspunkt i nogle af deres interesser. På den måde kan man nemlig give en personlig gave, og man kan måske endda snige sig uden om ønskelisten, hvilket er ret tjekket.

Hvis den mand, du leder efter en gave til, er helt vild med at bruge tid i køkkenet og nørde med madlavning, så kommer der herunder nogle gaveideer - ellers er det også muligt at finde flere ideer på GenialeGaver.dk. Men se med her!

Støbejernspande

Hvis denne mand går op i at lave mad, så har han naturligvis alt det basale udstyr som eksempelvis pander. Men hvis man går op i madlavning, så ved man jo også, at en pande ikke bare er en pande, og at der netop kan være stor forskel i forhold til måde kvalitet, og hvordan panden rent faktisk skal bruge.

Så hvis du tilfældigvis ved, at han ikke har en støbejernspande i sin samling, eller at han måske trænger til en, der er er ny og i bedre kvalitet, så er det et rigtig fint bud på en gave til ham. Som madglad er det nemlig altid lækkert med noget mere udstyr, som man kan prøve af.

En ny, god kniv

Ligesom at man kan nørde en del med eksempelvis pander, så er der også rigtig mange af dem, der går op i madlavning, som har et meget passioneret forhold til deres knive. Man kan nemlig få nogle vanvittigt gode og smukke knive, som måske endda er lavet til en bestemt type råvarer - og det må altså lige være noget for manden, der netop har et passioneret forhold til det at lave mad. Så undersøg eventuelt om der er en bestemt type af knive, som han mangler i sin samling.

Pizzaspade

At lave pizza betragtes af nogen som næsten en kunstform - i hvert fald hvis man gerne vil opnå et virkelig lækkert og velsmagende resultat. Men det er også bare en af de retter, som er en klassiker at lave derhjemme, fordi det ofte ikke tager alt for meget tid, og så smager det selvfølgelig også godt. Så hvis denne mand godt kan lide at lave pizza, men ligeledes har mod til at prøve noget anderledes udstyr af, så kunne man eksempelvis give ham en pizzaspade, så han kan prøve sig frem med at lave mere autentiske pizzaer.

Pandekagejernet

Hvis hans store passion ikke er at lave pizza, men ham måske derimod er helt vild med det mexicanske køkken, så kunne et pandekagejern også være en rigtig god gave - så kan han nemlig eksperimentere med at lave hjemmelavede tortillas på den helt rigtige måde.

Det er selvfølgelig ret nemt bare at købe færdiglavede tortillas eller blot lave dem på en almindelig pande, men igen så handler det jo også lidt om at have det her seje udstyr, som skal bruges til noget helt specifikt. Det er i hvert fald noget, som en mand med passion for at lave mad og eksperimentere i køkkenet vil elske at eje.

En køkkenmaskine

Selvom man bruger meget tid på at lave mad, så kan der stadig være en del "basalt" udstyr, som man endnu ikke har anskaffet sig, fordi det måske har været for dyrt, eller fordi man ikke er sikker på, hvor meget man vil få det brugt. Derfor kan det være, at han endnu ikke har fået fingrene i den smarte køkkenmaskine, som netop kan bruges til mange forskellige ting.

Selvom man nok sagtens kan leve uden den, så er det bare den type udstyr, som kan gøre madlavningen lidt nemmere, så det vil han helt sikkert godt kunne bruge til noget. Og hvis man så går efter en køkkenmaskine, der også har et ret sejt udtryk, er det en sikker vinder.

Mandolinjernet der er next level

Denne mand, der bruger meget tid på at lave mad, har helt sikkert allerede en form for mandolinjern, da det alligevel er ret normalt at benytte sig af. Men det mandolinjern, han har, kunne muligvis godt være et billigt et af slagsen, som måske også er blevet lidt sløvt med årene.

Derfor kan man gå på udkig efter det helt perfekte mandolinjern, hvor kvalitet og design er helt i top. Det er jo en ret simpel form for udstyr at have i sit køkken, men hvis han netop er interesseret i at lave mad og det håndværk, der ligger bag det, så kan det også betyde meget, at selv det helt basale udstyr bare spiller.

En kogebog

Det er lidt forskelligt, hvordan folk foretrækker at lave mad. Der er nogen, der helst bare vil gøre det ud fra deres eget hoved, og så er der også dem, der helst læner sig op af en opskrift. Hvis denne mand hører til sidstnævnte kategori eller i hvert fald bare som minimum synes, at det er spændende at finde inspiration i andre opskrifter, så kunne en kogebog derfor være et oplagt bud på en gave.

Her bør man dog tænke over at vælge en kogebog, der rent faktisk kan udfordre ham, og som ikke blot indeholder opskrifter på frikadeller og pasta med kødsovs - disse retter ved han formentlig allerede, hvordan man laver. Og så kan det jo være den slags kogebog, der indeholder konkrete opskrifter på retter, men det kan også være en kogebog, som mere fortæller om forskellige metoder, man kan benytte sig af i køkkenet - altså mere en form for baggrundsviden, som han sikkert også vil finde spændende.

Menu
Top